Duyuru

Collapse
No announcement yet.

geçen hafta başıma gelenler

Collapse
Bu konu kapandı.
X
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

geçen hafta başıma gelenler

selamlar. geçtiğimiz hafta üzerimde öyle bulutlar dolaştı ki mümkün olduğu kadar çok kişiyle paylaşmak istiyorum.

önce arkadaşımın elinden düşen gitarımın burgularından birisi kırıldı. neyse o şok kolay geçti. orjinal parça bulduk. izmirden beklemekteyiz. sonra hafta sonu tatiline memlekete gittim. babama da yardım edeyim bahçe işlerinde gönlü olsun dedim. eldivenleri takmış toprakla oynarken bi an sol el orta parmağımda bi gariplik hissettim. eldiveni çıkardım bir baktım. parmak yamuk duruyor. en uç eklemden aşağı doğru sarkmış. neyse kendimi avutuyorum. incinmiştir geçer falan diye. ama bi gariplik var hiç acımıyor. doktora gittik doktor demezmi lif kopmuş diye. ya ameliyat olcakmışım ya da parmağıma birşey geçirceklermiş 2 ay durcakmış öyle. inanın ağlamamak için zor tuttum kendimi. bi seçenek daha var. parmağa bu şekilde alışıcam. fakat eski gücüne kavuşması biraz zaman alırmış. her ihtimalde 2-3 ayım gitti. bir de tam müzik kariyerimin zirve noktalarında. cafe-bar programları falan... mahvoldum ben. şimdi daha çok çalışıyorum. pes etmek yok. ama moral sıfır. parmağım inanılmaz güçsüz.

aman diyim elinize ayağınıza hakim olun hepiniz. oturur ağlarsınız benim gibi. kaç yıllık emek. aşk. bağlılık....

Çok kötü olmuş arkadaşım ya üzüldüm valla inşallah en kısa zamanda düzelir ve eski gücüne döner sende kendine dikkat et kısa zamanda iyileşmesi dileğimle

Yorum

Büyük geçmiş olsun dostum.

Yorum

Öncelikle büyük geçmiş olsun.Biraz ara verdirecek birşey olsa gerek.İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.Acil Şifalar dilerim.

Yorum

saolun arkadaşlar. valla darmaduman oldum. farklı doktorlarla görüşüyorum. hemen dönmem lazım gitarıma

Yorum

gerçekten çok geçmiş olsun üzüldüm şimdi.
            umarım başka kimsenin de başına gelmez

Yorum

harbiden üzücü ya moral fena bozulmuştur

Yorum

Geçmiş olsun dostum yine de azimle sarılman süper bi olay gerçekten , unutma ki onun elinden hiçbi şey kurtulmaz , iyi bak kendine

Yorum

Geçmiş olsun...
                  Evet gitar çalanların ellerine dikkat etmeleri gerekiyor.. Ben mesela alışkanlıktan sürekli parmaklarımı çıtlatıyorum... İleride kendini başka bir boyutta göstermez umarım..
                  Tekrardan çok geçmiş olsun...
                  Motive olmaya çalış, daha kötüsü de olabilirdi ki sen bu hırsınla atlatırsın..

Yorum

Daha kötüsüde olabilirdi,moralini sakın bozma dostum

Yorum

Abi inanırmısın gözlerimden yaş geldi.Bozma moralini bende geçen sene sağ baş parmağımı yarmıştım gazoz kapağıyla hemde öss ye 1 hafta kala.. gitar çalamadığımamı yanayım yoksa öss ye yaralı parmakla girdiğimemi

Yorum

Geçmiş olsun,toparlanırsın hemen umarım.

Yorum

Teşekkürler arkadaşlar. Lanet bi plastik taktılar parmağıma. öyle duruyor. Bütün gün benimle. 3 hafta sonra kaderim belli olacakmış. Ameliyat olma riski var. Ama düzelme şansı daha çok diye avutuyorum kendimi.

Aman hakim olun elinize ayağınıza. Ben yandım siz yanmayın.......

Düzenleyen - mosquito on 20/03/2007 03:06:25

Yorum

Mosquito komşu yazılarında biraz daha özen, cümleye büyük harfle başlayalım, duruyo yerine duruyor kullanalım lütfen.

Geçmiş olsun, umarım ciddi değildir komşu.

Yorum

gecmish olsun .... yaklasik 1 ay öncede benim arkadas1m saka yapcam die elimi yanlislikla kirmsti 1 ay gitar calamadim delircek gibi oldum gitarin deerini simdi daha ii biliorum

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                              Initializing Tabs & loading Content...
                              Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                              X